BOABAB Yağı'nın El Sağlığı İçin Faydası Nedir?

BOABAB Yağı'nın El Sağlığı İçin Faydası Nedir?

Boabab yağı, Afrika'da yetişen boabab ağacının tohumlarından elde edilen bir yağdır. Boabab yağı, cildin sağlığını destekler, nemlendirir ve genel olarak ellerin yumuşak ve bakımlı kalmasına katkıda bulunur. El kreminde, bu içeriğin bulunmasının önemli faydalarını burada okuyabilirsiniz.

 

Derinlemesine Nemlendirme: Cilde derinlemesine nüfuz ederek cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur.

Antioksidan Koruma: Ciltteki serbest radikallere karşı koruma sağlayan antioksidan özelliklere sahiptir. Bu, cildin erken yaşlanma belirtilerini azaltır.

Cildin Yumuşak ve Esnek Kalmasına Yardımcı Olma: Cildin elastikiyetini artırır, böylece ellerin daha yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur.

Cilt Tonunu Dengeleme: Cilt tonunu düzenlemeye ve renk tonu farklılıklarını azaltmaya destek olur. Bu, cildin daha homojen ve dengeli görünmesine katkıda bulunur.

Yatıştırıcı ve Anti-inflamatuar Etki: Cildin yatıştırılmasına ve tahrişin azaltılmasını sağlar. Özellikle kuru ve hassas ciltler için rahatlatıcı bir etki sağlar.

Cilt Bariyerini Güçlendirme: Cilt bariyerinin güçlenmesini sağlar. Güçlü bir cilt bariyeri, dış etkenlere karşı koruma sağlar ve cildin su kaybını azaltarak nemini korur.

İnce Çizgilerin ve Kırışıklıkların Azalmasına Yardımcı Olma: Boabab yağı, ciltteki nem kaybını önleyerek ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır.

 

Bilge Öztürk Güneş Koruyucu El Bakım Kremi SPF 30, 50 ml
Günlük hayatımızda yıpranan eller için Bilge Öztürk Güneş Koruyucu El Bakım Kremi SPF 30 içeriğindeki yüksek koruma ve Centella Asiatica özü ile güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu yaşlanma etkilerini, lekeleri önlemeye ve var olan leke oluşumlarını gidermeye yardımcı oluyor. Ürün, E vitamini ve Boabab Yağı ile zenginleştirilmiş içeriğiyle de cildi nemlendirmeyi ve cilt bariyerini korumayı hedefliyor.

Bilge Öztürk GÜNEŞ KORUYUCU EL BAKIM KREMİ GKF30 50ML / SUN SHIELD HAND CARE CREAM SPF30

GÜNEŞ KORUYUCU EL BAKIM KREMİ GKF30 50ML / SUN SHIELD HAND CARE CREAM SPF30

230.00TL

161.00TL

Bloga dön